Viden, udvikling og samvær
5000 Odense CVælg område
Vis underviser

Underviser

Sofie Kirk
Ledige pladser

Babytegn v. Sofie Kirk ER:GO

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Kom godt i gang med babytegn

Alle mennesker er født med en naturlig lyst til at kommunikere. Dette gælder i høj grad også dit barn. Længe før talesproget bliver udviklet, anvender dit barn kommunikation. Med babytegn lærer du og dit barn tidlig kommunikation via tegn udviklet med baggrund i tegnsprog og "tegn til tale". Babytegn kan være med til at forhindre frustrationer og vredesudbrud, der bunder i manglende forståelse forældre og barn imellem. Mange af dagligdagens frustrationer bunder i manglende forståelse for, hvad det er dit barn gerne vil og hvad du gerne vil have, at dit barn skal gøre. Med babytegn får dit barn mulighed for at udtrykke om det er sulten, tørstig, træt eller vil have sin yndlingsbamse. Du får her et redskab til at forberede og fortælle dit barn om, hvad der skal ske. Dette kan være med til at lette mange daglige opgaver.

Nemmere hverdag med babytegn

Kurset i babytegn har fokus på relevante basistegn fra jeres hverdag. Du vil få en grundig indføring i, hvordan du kan komme i gang med at anvende babytegn, og hvad du kan forvente ved at gøre det til en del af jeres hverdag. Du vil lære en hel pallette af basistegn, som du kan begynde at anvende og få sjove og gode redskaber til at gøre det til en naturlig del af hverdagen. På kurset er der plads til alle - både dem som ønsker at bruge babytegn intensivt i hverdagen og dem, der blot er nysgerrige på, hvordan det passer ind i deres hverdag

Du må meget gerne tage din baby med!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-03-2020, kl. 16:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr20-1018
Adresse AOF
Skærgårdsvej 1
5500 Middelfart
LokaleAOF salen aften
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

03-03-2020 Tirsdag 16:00  -  18:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Babytegn v. Sofie Kirk ER:GO

Ledige pladser
Pris i DKK 150,00
Torsdag 20-02-2020, kl. 16:00-18:00 AOF Center Odense Sofie Kirk

Flere kurser