Viden, udvikling og samvær
5000 Odense CVælg område
Vis underviser

Underviser

Anne Kathrine Skifter
Ledige pladser

Foredrag om knogleskørhed og træning

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

De skøre knogler!

Vi har hørt det før: Træning er vigtig for, ja vel for det meste, men hvis du har knogleskørhed er det super vigtigt, og ligeså hvis du vil forebygge. For træning er med til at gøre dine knogler stærke. Men hvad må du, og er der noget du ikke må? Og hvorfor har du fået knogleskørhed, og hvad betyder det egentlig? Kan dine knogler blive fine igen, og hvordan er det så egentlig du skal træne?
Alt det håber Anne Kathrine Skifter at kunne give dig svar på. Anne Kathrine Skifter er uddannet fysioterapeut og har særlig interesse indenfor osteoporose og træning. Hun har gennem?10 år arbejdet med personer med osteoporose, både i forhold til undervisning, træning på hold og individuelt. I 2015 udgav hun en trænings DVD og hun besidder den sidste nye viden om osteoporose fra bla. Danske fysioterapeuters kursus i februar. Til dagligt arbejder hun hos Klinikken Munkebo, med både individuel behandling, undervisning og holdtræninger.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-11-2019, kl. 10:00

Ugedag Onsdag
Holdnr19101
Adresse AOF Østfyn - Aktivitetshuset
Sprotoften 1, - 1
5800 Nyborg
LokaleLokale 2
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

13-11-2019 Onsdag 10:00  -  12:30

Faktaoplysning


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.