Viden, udvikling og samvær
5000 Odense CVælg område
Vis underviser
Gert Jessen
Ledige pladser

Portvin - kongen over al vin

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

"Oppe Klokken fem- drak ikke Kaffe, men et Glas Portviin!!", skrev H. C. Andersen i sin dagbog. Han nød ofte portvin som middel mod søsyge, diarré, uro eller nedtrykthed.
I dag har portvin fået en betydelig renæssance og er nærmest blevet en hip drik. Portvin er en nydelse i sig selv eller som ledsager til desserter, oste, kager, nødder - og ja, fiske- og kødretter.
Arrangementet med smagsprøver, anekdoter og illustrerende fotos er en indføring i denne store vins historie, dyrkning, druer og meget forskellige typer - og ikke mindst hvad de enkelte typer af portvin egentlig egner sig til.

Vi vil i løbet af aftenen smage på en række gode eksempler på portvin, både røde, hvide og dem midt imellem. Der vil f.eks. være eksempler på hvid portvin, Tawny, Ruby, LBV, Colheita og Vintage på programmet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-02-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr94910
Adresse Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C
LokaleFrølageret
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

06-02-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.