Viden, udvikling og samvær
5000 Odense CVælg område
Vis underviser
Martin Kreutzer
Ledige pladser

Anti-inflammatorisk ernæring

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Velsmurt – Spis dig fra inflammationspræget sygdom, overbelastningsskader og andre skavanker
Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen – og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning. Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket. Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage!
En overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om du kan blive ved med at leve det liv, du ønsker, i stedet for at lade dig begrænse.
Dine kostvaner har afgørende betydning for evnen til at slå inflammationen, som både koster på helbredet og hverdagens overskud, ned. Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre symptomerne. Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.
Med afsæt i min aktuelle bog ”Velsmurt” og mine tidligere bestsellere om antiinflammatorisk kost løfter jeg sløret for madens magi, og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et velfungerende immunforsvar. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af letanvendelige værktøjer.
Gingeroler, omega-3-fedtsyrer, antioxidanter, probiotika…
Det skorter ikke på fremmede betegnelser, når grundpillerne i den anti-inflammatoriske kost, som er så værdifuld ved slidgigt, hjertekarsygdomme, og talrige andre lidelser, langes over bordet. Men hvad gemmer der sig bag ordene, og hvordan gør du, hvis du vil i gang med at lægge kosten om? Det kan være svært at hitte ud af på egen hånd og derfor inviterer vi dig til et foredrag, hvor sløret løftes for madens magi, og hvor du får konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et styrket immunforsvar gennem en anti-inflammatorisk kost. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du får et hav af værktøjer at arbejde videre med.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-11-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr20-41102299
Adresse Fyrtårn Tommerup
Tallerupvej 85
5690 Tommerup
Lokalesalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

18-11-2020 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.