Viden, udvikling og samvær
5000 Odense CVælg område
Vis underviser
Nick Trier
Ledige pladser

Foredrag af Nick Trier: Positiv kaos

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Positiv kaos
I alderen fra 11-15 år blev han sexuelt krænket af en ældre mand. Denne mand ødelagde ham fuldstændig i en alt for tidlig alder og udsatte ham for grimme ting som han i dag knap kan tale om. Nick var sindssyg bange i hele den periode hvor det stod på, men han var totalt splittet. Nick fortæller ærligt om sin tid hos manden og den efterfølgende retssag, hvor han bliver sat i fængsel.
Nick fandt meget hurtigt tilflugt i stofferne – han kommer væk fra tankerne om manden. Nick ryger hash hver eneste dag i 8 år og de hårde stoffer er også en stor del af det. Som 20-årig landede han på sygehuset med en overdosis af stoffer. Det stopper ham ikke! Han forsætter og efter 7 år lander han på hospitalet igen. Det er et mirakel at han trækker vejret den dag i dag.
I dag er Nick Trier 110% clean fra alle stoffer. Han har haft sin egen tømrervirksomhed de seneste 7 år og arbejder som teamleder/rollemodel på Camp True North hvor man underviser unge teenagere. Han har de seneste 3 år dyrket løb på eliteplan og deltaget i 40 løb i 8 forskellige lande, hvor 2 af dem var verdensmesterskaberne i OCR løb. Han er stifter og holdkaptajn til Danmarks største løbehold på 240 løbere til Stafet For Livet, hvor der samles ind til kræftsyge patienter.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-11-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr20-61102186
Adresse Tornøes Hotel
Strandgade 2
5300 Kerteminde
LokaleBillardstuen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

25-11-2020 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser