Viden, udvikling og samvær
5000 Odense CVælg område
Vis underviser
Per Bach Nissen
Ledige pladser

Gourmet mad for begyndere og viderekomne

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Fusionskøkken. 3 retters menu tilberedes af friske råvarer. Inspiration hentes fra det californiske køkken som er opstået som af franske og italienske traditionelle retter kombineret med specialiteter fra de asiatiske og latinamerikanske køkkener. Der er fokus på at råvarernes naturlige smag intensiveres og sættes i spil i nye smagkombinationer.

Påregn 600 kr. til materialeudgifter, som betales til underviser.



Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-11-2019, kl. 17:00

Ugedag Fredag
Holdnr93254
Adresse Hunderupskolen
Solfaldsvej 11
5000 Odense C
LokaleSkolekøkken
Holdtimer21,6
Antal mødegange4
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

22-11-2019 Fredag 17:00  -  22:00
29-11-2019 Fredag 17:00  -  22:00
06-12-2019 Fredag 17:00  -  22:00
13-12-2019 Fredag 17:00  -  22:00

Faktaoplysning


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Gourmet mad for begyndere og viderekomne

Ledige pladser
Tirsdag 26-11-2019, kl. 17:30-22:00 AOF Assens - Middelfart Per Bach Nissen